Waldemar's Urban Zone - Aint Nobody Here But Us

Trivsam arbetsmiljö

Ja på jobbet vill man ju ha en bra arbetsmiljö, det är något som alla vill ha kan jag tänka mig. Men det är inte alltid som att det är det tyvärr. Så vad kan man göra för att det ska bli bättre? Ja det finns vissa saker som man själv kan göra för att man sak trivas och må bra på jobbet.
Man kan ju inte ändra på andra och få det att bli precis som man själv önskar, men man kan ju faktiskt jobba med sig själv och få det att bli så bra som möjligt.

Vad jag har gjort

Ett tag tyckte jag att det inte alls var kul på jobbet och att mångivar sura och det fick mig att också vara sur fast jag egentligen inte var det. Så jag bestämde mig för att så kan jag ju inte hålla på, så jag jobbade på att bli gladare och inte låta andra dra ner mitt humör. Och när man anstränger sig för att göra det så blir det verkligen lättare. Man ler och är trevlig även om dom inte är det. Det intressanta är att det smittar av sig, om ma fler och är trevlig så blir det lättare för dom att också bra på smilbanden och det är ju det man vill.
Så ibland så kan man göra mycket själv för att situationen ska bil bättre och det är ju toppen att man själv kan förbättra. Att man inte måste vänta på att alla runt omkring en ska ändra sig.
Så försök om du har lust om du märker att det behövs där du jobbar, så att det kan bli en trevlig stämaning som hos smarter marketing till exempel som har en härligt stämning på jobbet. Ja om alla skulle göra så här så skulle det bli mycket trevligare på jobbet.