Waldemar's Urban Zone - Aint Nobody Here But Us

Så snyggt tycker jag

Det finns vissa fasader som är snyggare än andra tycker jag, att ha en putsad fasad är bland det snyggaste tycker jag. Det blir en sån känsla och något som är så fint och snyggt tycker jag. Ja det är härligt när man ser att det är nygjort och det ser så snyggt och fräscht ut. Så det är något som jag föredrar om jag skulle få välja på en fasad på mitt hus.
Det finns många som är duktiga som jobbar med fasadputs i stockholm så dom kan man ta hjälp av om det är så att man behöver göra om hemma.

Kul att få hjälp av proffs

Ja man vill ju få hjälp av proffs som verkligen vet vad dom gör och som gör att det blir så snyggt som man vill ha det. För när man väl gör om hemma så vill man ju att det ska bli så fint som det bara går att få det. Det är ju så man vill ha det och det är det som gör att man mår bra av det. Kul när man kan göra saker som får ett bra resultat, det vill man ju ha och det är viktigt att man får till det på det viset. Ja det finns så mycket kul och så mycket fint som man kan göra på ett hus för att det ska bli lite snyggare och bättre. Ja men att ha en putsad fasad är väldigt fint tycker jag och passar så fint på hus speciellt lite äldre hus, det är så vackert och det blir så fint med tiden också. Så det är värt att putsa fasaden tycker jag om man bygger ett hus eller sak renovera. Det blir verkligen bra och snyggt. Det är något som man vill och önskar att alla ska få ha.